Geachte bezoeker,
 

 

HAGEMANS Management Coaching coacht op een pragmatische wijze U en uw team naar nieuwe successen. Een frisse aanpak om de uitdagende bedrijfsdoelen en plannen waar te maken. Uw producten of dienstverlening (weer) opvallend in de markt te zetten. Of de omstandigheden nu gunstig of niet lijken.

 

Het bepalen van de gezamenlijke Visie en daarvoor een stevig Draagvlak creëren staat daarbij dominant centraal. Bij het uitrollen van de plannen laten we ons leiden door de Competenties van mensen acterend op de juiste plek in de organisatie. Vanzelfsprekend verankerd in (nieuw gedefinieerde) doelmatige en efficiënte bedrijfsprocessen.

 

Het gaat vooral over Doen, Aanpak en Resultaat!

 

Het gaat ook over het op één lijn krijgen van het gehele team en de belangrijkste waterdragers. Conflicten of verstoorde relaties weten we in veel gevallen succesvol om te buigen naar weer echte participatie en gezamenlijk succes.

 

Regelmatig komt het ook voor, dat de onderneming te veel verandert of de medewerker de onderneming is ontgroeid. In beider belang is het dan wenselijk dat de carrière van de medewerker elders een succesvol vervolg krijgt. Daarvoor bieden wij een beproefde Outplacement  methodiek.

 

Wij coachen ondernemingen bij bovenstaande uitdagingen, bij veranderings­processen en reorganisaties. Niet met ingewikkelde praat, vage adviezen of dikke rapporten maar door een pragmatische begrijpelijke aanpak.

 

Met vriendelijke groeten,

 

HAGEMANS Management Coaching

 

Peter Hagemans